Poliranje kamnitih površin

Predstavljamo vam postopek diamantnega poliranja naravnega kamna, s katerim dosežemo nov videz starih in obrabljenih površin, na katerih je z leti uporabe prišlo do obrabe politure (izguba sijaja) ali vidnih poškodb. Storitev se opravlja na površinah marmorjev in granitov, travertina, teraco tlakov, venecianskih tlakov, lahko tudi na betonskih površinah in na tlakih iz opeke. Lesk oziroma sijaj na kamniti površini je dosežen z mehansko obdelavo kamnite površine.

Na področju poliranja so nam zaupale že številne stranke iz Slovenije in sveta.

Številne izkušnje, ki smo jih pridobili na področju poliranja marmorja, granita, travertina in drugih kamnitih površin, pomenijo ključno razliko pri naših storitvah. Če vam je pomemben izjemen videz površine, ki bo izgledala kot nova, potem ste na pravem mestu. Med našimi referencami je že več kot 1000 objektov v Sloveniji, ki smo jim pomagali do vrhunskega videza in zadovoljstva pri obnovi.

Tehnike poliranja kamnitih površin

 

Diamantno poliranje

Diamantno poliranje lahko zaključimo do zelo finega zaključka, ko dosežemo učinek sijaja površine. Končni brusi, ki so uporabljeni v postopku, zmanjšajo praske, kar naravnim kristalom na površini dovoljuje, da bolj efektivno odbijajo svetlobo. To je izredno strokovno opravilo, ki zahteva izjemno potrpežljivost in izkušenost. Če posamezne praske niso odstranjenje efektivno v prvotnih fazah, bodo finejši brusi le potencirali praske na površini kamna.

Brušenje in poliranje visoki sijaj.

Generalna obnova kamnitega tlaka s postopkom strojnega diamantnega brušenja in poliranja do visokega sijaja.

Objavil/a Skosal s.p. – Obnovimo od temeljev do strehe dne Četrtek, 03. maj 2018

Poliranje marmorja

Poliranje granita

Poliranje travertina

Za več informacij o storitvah  nas kontaktirajte še danes
Pokličite na: 041 63 88 61

ZAKAJ IZBRATI SKOSAL?

Poliranje kamnitih površin s pravimi materiali daje vaši površini eleganten in razkošen videz. Ni boljše površine, ki bi se lahko primerjala z lepo kamnito površino. Sijaj kamna in njegov neokrnjen in razkošen videz pri uporabi talnih in pultnih površin je neprimerljiv. Negovana, dobro zaščitena in vzdrževana polirana površina lahko prestane preizkus časa, zato lahko stare zgradbe, skulpture in zgradbe, kot sta Vatikan v Rimu, ali Panteon v Atenah še danes ohranjajo svojo lepoto in večnost.