brušen beton

Lepa, praktična, trajna ter stroškovno učinkovita površina

Vedno več poslovnih, industrijskih objektov in celo lastnikov domov odkriva stroškovno učinkovite in privlačne rešitve, ki jih predstavljata brušen in poliran beton. Ker je večina sodobnih konstrukcij zgrajena na betonski plošči, je podlaga tako rekoč že v začetnih gradbenih fazah pripravljena za trpežno, abrazivno odporno in potencialno osupljivo končno površino, brez potrebe po velikih stroških vgradnje kamnitih površin, ploščic ali lesa in dodatnih materialov.

Skosal je vodilni slovenski ponudnik na področju brušenja in poliranja betona. Z obdelavo betonskih površin se ukvarjamo že več kot desetletje, v zadnjem času predvsem v industrijski namen in pri novogradnjah. Naši izkušeni strokovnjaki iz gradbene stroke bodo vašo obstoječo betonsko površino obdelali z diamantnim brušenjem in poliran zaključek površine uredili po vaših željah.

 

Izpostavitev agregata

Zgornje plasti vaše betonske plošče lahko obrusimo tako, da izpostavimo agregatni material, nato pa površino poliramo, da lahko imitiramo celo teraco izgled, za izredno nizke stroške.

 

Popravilo poškodb na betonski površini

Je na vaši betonski površini nastala razpika ali luknjice? Strokovnjaki podjetja Skosal  vam lahko lahko površino obnovijo in izravnajo, napolnijo jamice in luknjice ter jo povrnejo v novo stanje.

 

Prednosti polirane betonske talne površine

Poleg zgoraj omenjenih dejavnikov imajo polirana betonska tla še številne druge prednosti. Vzdrževanje takšnih tal je neverjetno enostavno – zadostuje brisanje s toplo vodo, v katero denete čistilo za beton. Beton je prav tako zelo obstojen in v primerjavi z mehkejšimi površinami, kot je npr. les, zelo neobčitjiv. Če se boste odločili za betonska tla, to prav tako zmanjšuje pršice in težave z alergeni, prav tako ne podpirajo rasti plesni. Raziskave prav tako kažejo, da zelo odsevni poliran beton zmanjšuje potrebe po razsvetljavi in ​​poveča naravno svetlost v prostoru. Odlčen je tudi proti zdrsu, saj površina tudi po obdelavi s poliranjem ne drsi. Polirana betonska tla bodo prav tako imela izjemno dolgo življenjsko dobo v primerjavi z drugimi talnimi oblogami.