Poliranje granita

Številne izkušnje, ki smo jih pridobili na področju poliranja granita in drugih kamnitih površin, pomenijo ključno razliko med povprečno polirano granitno površino in našo površino, ki ji dodamo vrhunski izgled. Če vam je pomemben izjemen videz površine, ki bo izgledala kot nova, potem ste na pravem mestu. Med našimi referencami je že več kot 1000 objektov v Sloveniji, ki smo jim pomagali do vrhunskega videza in zadovoljstva pri obnovi.

V podjetju Skosal vemo, da je zagotavljanje najboljših storitev poliranja granita ključnega pomena za zadovoljstvo in dolgoročni odnos s stranko. Našim strankam prav tako zagotavljamo poliran granitni zaključek brez uporabe umetnih izdelkov ali spojin, kot je to zelo pogosto uporaben učinek impregnacijskih sredstev “mokrega videza”.

Za več informacij o storitvah nas kontaktirajte še danes!
Pokličite na: 041 63 88 61

ZAKAJ IZBRATI SKOSAL?

Poliranje granitnih površin s pravimi materiali daje vaši granitni površini zelo eleganten in razkošen videz. Ni boljše površine, ki bi se lahko primerjala s popolnoma polirano granitno površino. Njegov sijaj, neokrnjen in razkošen videz pri uporabi talnih in pultnih površin je neprimerljiv. Negovana, dobro zaščitena in vzdrževana polirana granitna površina lahko prestane preizkus časa, zato lahko stare zgradbe, skulpture in zgradbe, kot sta Vatikan v Rimu, ali Panteon v Atenah še danes ohranjajo svojo lepoto in večnost.