Naše storitve

V podjetju Skosal smo strokovnjaki za nego kamnitih površin. Imate staro kamnito površino? Lahko jo spet obnovimo in vam pokažemo, kako osupljivo lahko izgleda, kljub temu, da ni nova. Ob tem vam verjetno tudi prihranimo izjemne stroške, tudi do 70%, v primerjavi z nadomestitvijo celotne površine z novo. Natančno vemo, kaj je potrebno, da bi vaša kamnita površina izgledala senzacionalno. Ne glede na to, ali želite zgolj povrniti sijaj na zdaj obrabljeni površini, popraviti praske, vdolbine ali razpoke na kamnitih pultih, odpraviti neenakomerna tla (odstraniti višinsko razliko pri spojih), globinsko očistiti in impregnirati svoj teraco ali brusiti betonska tla, lahko zaupate Skosal-u, da bo dosegel visoko kakovostne in osupljive rezultate.

Kaj lahko storimo za vas:

Marmor

Naravna lepota marmorja bo trajala le s posebno nego površine. Imate marmorno površino, ki je postala dolgočasna in poškodovana? Če potrebujete strokovne storitve, da povrnete naravne lepote kamnite površine in poskrbite, da bo videti najbolje, ste na pravem mestu. V podjetju Skosal vemo, kaj je potrebno, da bi bile vaše marmornate površine videti senzacionalne. Če je vaš marmor umazan ali dolgočasen, opraskan, jedkan, razpokan, razrezan ali kako drugače poškodovan, ga ne zamenjajte! Naše storitve čiščenja, poliranja, obnove in zaščite kamnite površine lahko vaš marmor spet povrnejo v prvotno stanje.

Granit

Granit je eden najtrših materialov na svetu in ena najpogostejših izbir za kuhinjske pulte in v kopalnicah. Granit je zelo priljubljen predvsem zato, ker je odporen na večino kislin, je zelo trpežen in enostaven za vzdrževanje. Kljub temu pa granit ni odporen na poškodbe. Če je vaš granit umazan ali brez sijaja, opraskan, jedkan, razpokan, razrezan ali kako drugače poškodovan, ga lahko znova obnovimo, da bo izgledal kot nov!

Apnenec

Apnenec je občutljiv kamen, ki bazira na osnovi kalcija, zato ga zlahka poškodujejo kisle snovi. Občutljiv je na praske, umazanijo in se hitro obrabi. Pri Skosalu smo strokovnjaki za obravnavo tudi občutljivih vrst kamna. Če vaš apnenec potrebuje obnovo zaradi dolgočasnosti, prask, razpok ali drugih poškodb, ga lahko hitro in stroškovno učinkovito obnovimo.

Beton

Kdo bi si mislil, da bo surov videz betona postal takšen trend in pridobil tolikšno priljubljenost v stavbah? Današnje tehnologije nam omogočajo, da lahko enostavno obdelamo površino betona in ga naredimo za eno najbolj praktičnih možnosti talnih oblog na trgu. V podjetju Skosal lahko vašo betonsko površino obrusimo tako, da je videti nekaj posebnega ali pa ustvarimo sodoben nekoliko bolj matiran videz po vaši izbiri.

Teraco

Teraco tlak spet pridobiva na priljubljenosti, največja zvezda pa je bil predvsem v 60. letih. Teraco je odlična izbira predvsem zaradi svojega brezčasnega videza in preprostosti. Imate tla iz teraca in jih ne želite zamenjati, a iščete način, kako bi bila spet videti odlično? Če je vaš teraco poškodovan ali je dolgočasen, ga nikar ne zamenjajte – mi smo strokovnjaki za popravilo teraco tlakov.