Poliranje travertina

Številne izkušnje, ki smo jih pridobili na področju poliranja kamnitih površin, pomenijo ključno razliko med povprečno polirano površino in našo površino, ki ji dodamo vrhunski izgled. Če vam je pomemben izjemen videz površine, ki bo izgledala kot nova, potem ste na pravem mestu. Med našimi referencami je mnogo objektov v Sloveniji in tujini, ki smo jim pomagali do obnove površine v prvotno stanje, ko površina spet izgleda kot nova.

 

IZ PRAKSE

Na spodnjih fotografijah prikazujemo izgled travertina pred in po izvedbi poliranja. Vidimo lahko, da po obdelavi povrnjen sijaj površini, ponovno izgleda, kot nova.

Za več informacij o storitvah nas kontaktirajte še danes!
Pokličite na: 041 63 88 61

ZAKAJ IZBRATI SKOSAL?

Poliranje površine s pravimi materiali daje vašemu kamnu zelo eleganten in razkošen videz. Negovana, dobro zaščitena in vzdrževana polirana kamnita površina lahko prestane preizkus časa, zato lahko stare zgradbe, skulpture in zgradbe, kot sta Vatikan v Rimu, ali Panteon v Atenah še danes ohranjajo svojo lepoto in večnost.

Strokovnjaki za travertin

V podjetju Skosal vemo, da je zagotavljanje najboljših storitev poliranja ključnega pomena za zadovoljstvo in dolgoročni odnos s stranko. Našim strankam prav tako zagotavljamo, da polituro na kamniti površini povrnemo z uporabo diamantnih brusov in ne z uporabo postopkov kristalizacije in sredstev, ki so na osnovi voskov.