Dostava


Dostava in pošiljanje (do 2 kg)

Ekipa podjetja Skosal si bo vselej prizadevala, da bo vaše naročilo odposlano v delovnem dnevu, ko je bilo naročilo oddano (če bo naročilo prejeto do 13. ure) – odvisno od plačila in razpoložljivosti zalog.

Naročila, prejeta po 13. uri, bodo odposlana naslednji delovni dan. Če vaš izdelek trenutno ni na voljo, vas bomo čim prej kontaktirali, da se bomo dogovorili o možnostih dobave.

Pakete pošiljamo s kurirsko službo GLS in Pošto Slovenije. Če potrebujete hitro dostavo, nam pošljite sporočilo na info@skosal.com in dogovorili se bomo glede možnosti dostave. Stroški pošiljanja hitre pošte bodo verjetno presegli običajno ceno za pošiljanje. V tem primeru vas bomo kontaktirali s podrobnostmi glede morebitnih doplačil. Skosal si pridružuje pravico spremembe kurirske službe.

ObmočjeČas dostaveCena v EUR
Slovenija2-3 delovne dni€ 5.00
Evropska Unija5-10 delovnih dni€ 9.90
Druge države10-20 delovnih dniNa zahtevo
Kupec je odgovoren za plačilo dajatev, carin, davkov ali dodatnih stroškov za kupljene izdelke, ki so bili dostavljeni izven EU.


Dostava in pošiljanje (nad 2 kg)

Če vaše naročilo tehta več kot 2 kg, bodo stroški pošiljanja verjetno presegli navedeno običajno ceno. V tem primeru vas bomo kontaktirali z doplačili.

Drugo

Kupec je odgovoren za plačilo carine, dajatev, davkov ali dodatnih stroškov za kupljene izdelke, ki so bili dostavljeni izven EU.